Handelsbetingelser

Handelsbetingelser / vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Olieprodukter.dk .
Kontakt information
Juridisk ansvarlig: Autobil
(Også kaldt olieprodukter.dk)
virumgårdsvej 13, 2830 Virum
Tlf. 60576069
Mail. salg@olieprodukter.dk
CVR. 30161122
Priser
Alle priser er i danske kroner, inkl. moms og afgifter. Der tages forbehold for fejlagtige prisangivelser. I tilfælde af prisfejl kontaktes køber pr mail om den korrekte pris - køber har da mulighed for at fortryde købet. Retten til ændringer af priser uden varsel forbeholdes

Betaling
Det er muligt at betale på følgende måder
Dankort/VISA-Dankort/eDankort
MasterCard/Eurocard
VISA/VISA Elektron

Der tages ikke kortgebyr ved betaling på olieprodukter.dk

I henhold til gældende regler hæves beløbet ikke før det bestilte afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Derudover er det også muligt at forudbetale med bankoverførsel eller Mobilepay. Betaling med bankoverførsel betyder, at køber manuelt skal overføre ordrens totalbeløb fra egen bankkonto til olieprodukter.dk bankkonto. Så snart beløbet er indgået på olieprodukter.dk bankkonto bliver varen fremsendt til køber. Bemærk, at man er bedre stillet ved brug af betalingskort, da man er sikret af indsigelsesordningen.

Ifølge lovgivning må olieprodukter ikke trække ordre beløb før varen er afsendt. Vores indløser reserver beløbet op til 30 dage indtil ordren er afsendt. 

Hvis kunden vælger at annuller ordren, sender vi et annullering anmodning til vores indløser, som så annuller reservation.

Olieprodukter har ikke indflydelse over hvornår beløbet frigives af banken. 


Sikkerhed:

De data, der sendes ved betaling med kort på olieprodukter.dk, er krypterede (SSL). Hverken olieprodukter.dk eller andre har mulighed for at læse dem – kun PBS.
Fortrydelsesret
Vi yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Emballagen må ikke være brudt. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Reklamationsret:
Hos olieprodukter.dk får du 24 måneders reklamationsret på alle varer. Dette gælder medmindre, der står noget andet på varen i produktkataloget.
Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler, der viser sig på op til 24 måneder efter, at du modtog varen. Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtig eller uautoriseret brug. Det er endvidere en forudsætning, at manglen var til stede, da du modtog varen første gang.
Du skal reklamere inden rimelig tid efter, du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for at være rettidig.

Reklamation og vare returnering
Ved fejl og mangler eller eventuelle udeblevne leverancer bedes De rette henvendelse til :
Autobil / olieprodukter.dk
hørskætten 32, 2630 Taastrup ( Kun lager )
Tlf.nr. 60576069
Mail: salg@olieprodukter.dk
CVR. 30161122

Ved vare returnering sender vi kunden et retur adresse, hvor vi kan kvittere for modtagelsen. Efter modtagelsen af returvare, kontroller vi varen stand, og sender beløbet retur. 

Produktansvar
olieprodukter.dk er ikke ansvarlig for skade forvoldt af leverancen på fast ejendom eller løsøre, som indtræder, medens leverancen er i køberens besiddelse, eller på produkter, der er fremstillet af køberen eller på produkter hvori disse indgår, eller for skade på fast ejendom eller løsøre, som disse produkter som følge af leverancen forårsager.
Vi er ikke ansvarlige for leverancers egnethed eller anvendelighed til købers formål. Brugeren af produkterne må selv afgøre, om oplysningerne er egnede og tilstrækkelige til brugerens anvendelse af produktet.
Køberen skal holde olieprodukter.dk skadesløs i den udstrækning, olieprodukter.dk pålægges ansvar overfor tredjemand for sådan skade og sådant tab, som olieprodukter.dk efter disse bestemmelser ikke er ansvarlig for overfor køberen.

Persondata
De indtastede personoplysninger vil ikke blive overdraget til tredjepart. Oplysninger vil udelukkende blive benyttet internt af olieprodukter.dk.

Nyhedsbrev
Ved godkendelse af disse betingelser gives der olieprodukter.dk lov til at sende fremtidige nyhedsbreve til den oplyste mailadresse. Nyhedsbrevene kan til enhver tid afmeldes.

Fragt:

Vi samarbejder med GLS, danske fragtmænd, Postnord, Dsv, Bring og Dao.

Alle pakke må max. veje 20 kg. For pakke over 20 kg. er der ekstra tillæg som olieprodukter forpligter sig at oplyse kunden inden forsendelse.

 
Olieprodukter.dk sender pakker til privat, erhverv adresser eller pakkeshops.
Hvis kunden ikke er hjemme på den oplyste adresse sendes pakken til nærmeste pakkeshop og/eller retur til os. Dette vil koste et ekstra gebyr for os som vi vil opkræve kunden efterfølgende. 

Ordre frist.
Ordre inden kl. 14.00 afsendes normalt samme dag. Ordre efter kl. 14.00 afsendes næste dag. Er varen i restordre sendes en e-mail der oplyser, hvornår det bestilte kan afsendes.

Leveringstid:
Bestillinger afsendes med GLS eller postnord. er vejl. leveringstid 1-2 arbbejdsdag.

Bestillinger afsendes med Bring eller Dao er vejl. leveringstid 2-4 arbejdsdag.

Større bestillinger der afsendes normalt med DSV eller Danskfragtmand er normal leveringstid 1-2 Arbejdsdag.

Evt. anden leveringsadresse kan angives ved bestilling.

Følg os på Facebook