Om os

Smøreolie af høj kvalitet behøver ikke at koste en bondegård. Hos Olieprodukter.dk har mange års erfaring fra autobranchen resulteret i at virksomheden fører smøreolie af mærket Olieprodukter.dk
Jeg er uddannet mekaniker og har mange års erfaring fra autobranchen. Efter endt uddannelse startede jeg et autoværksted, hvor jeg dagligt arbejdede med alle de førende produkter inden for biludstyr og smøreolier. Her opdagede jeg at kunderne i autoværkstedet ofte efterspurgte en bestemt slags smøreolie, og begyndte derfor at undersøge det faktiske indhold i de godkendte mærker.
Høj kvalitet til en lavere pris
Smøreolierne indeholder stort set det samme. Kvaliteten er den samme, der er bare forskel på, hvor mange penge virksomhederne bruger på markedsføring.
I Danmark er vi ret konservative omkring de produkter, vi køber til vores biler, og ofte køber vi de dyre og kendte varemærker, bare fordi de kender dem af navn.

Autoaid.dk, som står bag Olieprodukter.dk.
Kontakt mig på telefon 6057 6069 for gode råd og vejledning til indkøb, salg og brug af olier fra olieprodukter.dk.
Kvalitet behøver ikke koste en bondegård, og det håber jeg, at flere vil få øjnene op for. Derfor vil jeg gerne slå et slag for det tysk producerede mærke Mannol. Smøreolien fra Mannol er af høj kvalitet og har alle de samme positive egenskaber som de kendte mærker. Forskellen er, at det koster det halve.
Olieprodukter.dk sælger både B2B og til private
Vi sælger mest B2B, men privatkunder er også meget velkomne. Jeg deler gladeligt ud af min mangeårige erfaring fra branchen, og indtager gerne en rådgivende rolle i forhold til køb af produkter.

Følg os på Facebook